Eindelijk op de Coolsingel

Binnen en nu naar de Coolsingel

Na uren lopen, fietsen, masseren, chauffeuren, navigeren en cateren is Team 35 van het IJsselland Ziekenhuis weer terug in Rotterdam. Na de bekende taferelen op het Wilhelminaplein nu met het hele team op weg naar de Coolsingel. Daar wachten familie, vrienden en collega's om de welverdiende felicitaties, bloemen en knuffels uit te delen aan onze helden.

Gefeliciteerd, Arnold & Marijke

Ze zijn binnen

Nog ff Team B op weg naar de finsh. Team A is klaar

 
 

Follow the leader

Team 35 vlak voor de start in Hamburg

Bus voor team A

Bus voor team B

Roparunysl Team gaat 3 juni 2017 weer van start

Na in 2016 niet meegedaan te hebben aan de Roparun gaat het Roparun team van het IJsselland Ziekenhuis in 2017 weer van start in Hamburg. Na 8 prachtige edities als Team 131 zal het IJsselland in 2017 weer van de partij zijn. Het nummer waar onder gelopen gaat worden is 35 geworden.

 

RopaRun is Teambuilding

Zon gaat onder

Wat is de Roparun

De Roparun is een loopevenement van 530 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Het motto is al jaren : "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen, dat is meer dan 1 1/2 marathon. Daarnaast bestaat een team uit fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding, zoals chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapitein

Steunen?

Wilt u ons sponsoren of op een andere wijze financieel steunen?

Het bankrekeningnummer van ons team is NL24 INGB 0666 0109 00

t.n.v. IJsselland Ziekenhuis o.v.v. ‘Roparun 111930'

Of wilt u een directe donatie namens ons team aan de Roparun doen? Klik dan op de onderstaande link.

Doneer direct.....

De stand per 28 mei