Roparunysl Team-131 gaat 14 mei 2016 niet van start

Na, vanaf 2008, 8 keer aan de Roparun te hebben deelgenomen moet het Roparun team van het IJsselland Ziekenhuis helaas stoppen. 8 prachtige edities mocht Team 131 beleven. Door de jaren heen was er een perfecte teamspirit met steeds wisselende deelnemers. Helaas kon voor 2016 geen representatief team worden ingericht en moest besloten worden niet in te schrijven. Het doet iedereen die zich de afgelopen jaren heeft ingezet veel pijn nu te moeten stoppen. We hopen allemaal dat we in staat zijn onze deelname voor 2017 te kunnen organiseren.

Binnenkort hopen we u op deze site een overzicht te presenteren van de afgelopen 8 edities. We doen ons best om dit met foto's, en ervaringen die zijn opgedaan, met u te delen.

We wensen alle deelnemende teams aan de Roparun van 2016 heel veel sterkte, plezier en een mooie opbrengst toe. We zullen de Roparun zeker blijven volgen en hopen op een spoedig weerziens.

Het Teamnummer 131 is inmiddels vergeven aan: Team SCUB CIOS Arnhem, te volgen via https://www.facebook.com/SCUBRopaRun2016

wij wensen Team 131 ook dit jaar veel plezier en voorspoed toe.

Weer thuis - Roparun 2105

Ze
zijn
gefinisht

Een verzameling van foto's van de dag

Meer dan 8000 lopers en begeleiders zijn vrijdag in Parijs en Hamburg gestart voor de estafetteloop de Roparun naar Rotterdam. Vandaag op pinkstermaandag komen ze aan op de Coolsingel, waar ze worden verwelkomd door burgemeester Ahmed Aboutaleb.

De 315 deelnemende teams halen zo geld op voor kankerpatiƫnten die niet meer kunnen genezen. Vorig jaar bracht het evenement ruim 5,4 miljoen euro op. Het geld wordt uitgegeven aan ruim 150 goede doelen. ,, We kunnen mensen niet beter maken, maar we kunnen wel proberen er voor te zorgen dat ze zich wat beter voelen. Daarom ondersteunen we doelen die helpen ons motto waar te maken: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'', zegt directeur Michael Beenhakker van Stichting Roparun.

Een team bestaat uit acht renners die ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen. Daarnaast bestaat het team nog uit begeleiders.

De estafetteloop van ruim 500 kilometer is ontstaan in 1992. Inmiddels is ruim 62 miljoen euro opgehaald.

Uit het AD

Heerlijke pasta verzorgd door de catering IJsselland

 aan de 

Foto's van de dag

Een kleine verzameling van de laatste foto's

2e Pinksterdag

Karen en Tom bij het Markiezaatsmeer
Een leuk trio
In B op Zoom kunnen ze feesten

In Antwerpen houden ze van rust
Gezien in de buurt van Klaaswaal

Het Roparun team 131 Diner

Wij zijn weer in Rotterdam. Het was prachtig!!

wij delen met jou de uitnodiging van het sponsordiner !! Er moeten nl nog veel kaartjes verkocht worden!! We hebben plek voor 54 man en er zijn voor zoveel personen ook heerlijke producten van de diverse sponsoren ingebracht het zou zonde zijn als we daar geen succes van maken!! Lees verder....

Facebook en Picasa

Wat is de Roparun

De Roparun is een loopevenement van 530 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Het motto is al jaren : "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen, dat is meer dan 1 1/2 marathon. Daarnaast bestaat een team uit fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding, zoals chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapitein